-->

Stambyte

Att byta vattenledningar och avloppsledningar i äldre fastigheter är ett omfattande arbete som kräver hög kompetens. När vi på Rörmontören Syd tar oss an ett sådant projekt gör vi vårt allra bästa för att arbetet ska gå snabbt och smidigt – speciellt med hänsyn till de boende som bor kvar under rotarbetet. Vi har en helhetssyn på projektet, vilket innebär att vi inte bara är närvarande under byggprocessen utan även lägger vikt vid den långsiktiga förvaltningen.

Vi har flera års erfarenhet av stambyten i Malmö, Skåne, och vårt arbete bygger på väl utarbetade metoder och rutiner. Det säkerställer att både kunden och de boendes behov tillgodoses i processen. Vid ett traditionellt stambyte byts vatten- och avloppsledningar i badrum och våtutrymme, samt tätskikt och blandare. I kök byts rör, blandare och avloppsledningar. 

Renovering av våtrum och badrum

Det är vanligt att man renoverar våtutrymmen i samband med stambyte – badrum får till exempel nytt kakel och sanitetsporslin.

Ett stambyte ger en gedigen förbättring i fastigheten och de nya rören har lång livslängd. Kontakta oss för att få veta mer om de tjänster som vi erbjuder i samband med ett stambyte!​

Kontakta oss på info@rormontorensyd.se​

Lund​: 046-25 01 02

Malmö: 040-44 74 40

Ring Rörjouren: 0708-89 8​1 00

★ ★ ★ ★ ★

​5 / 5 stjärnor av 20 recensioner

på ​Fac​ebook​​

​Årets VVS företag 2018​